Ullmax logotype

Tuemme seuratoimintaa – Ullmax tekee seurastasi voittoisan!

Flag Norway Flag Sweden Flag Denmark Flag Iceland Flag Finland Flag Germany Flag Estonia
Valitse kieli: Language Flag  
Aloitussivu button
Verkkokauppa button
Tietoa Ullmaxista button
Tuotetiedot button
Yrityksille button
Me myymme button
Ota yhteyttä button
Kirjaudu/Myyjä
Kirjaudu sisään
  
 
   
 
 
Mikrokuitumme on tunnustettu materiaali, joka on saanut korkean arvosanan useissa tuotetesteissä kun huomioidaan laatu- ja hintasuhde. Materiaali on saatavissa ohuena mikrokuituna sekä vähän tukevampana sellaisena harjatulla sisäpuolella.

Faktaa: Vaatteet ovat valmistettu 100% mikrokuidusta erittäin tehokkaalla hengittävyydellä. Mikrokuitu on ommeltu litteillä saumoilla, tuotemerkinnät ovat kiinnitetty ulkopuolelle ja
tuotteiden selkäosat ovat etuosaa pidemmät.

Paino: 180 g/m2. Soft Pusero: 210 g/m2. Jacket Soft: 220 g/m2.
 
 
Ullmax on kehittänyt aivan uuden ja ainutlaatuisen materiaalin. Materiaali on yhdistelmä mukautuvaa, mukavan oloista mikrokuitua lähinnä kehoa sekä pehmein mahdollinen merinovilla ulkopuolelle. Nämä kaksi kerrosta muodostavat yhdessä verrattoman tunteen joka ei kutia keholla. Merino SuperSoft on vuodenympäri käytettävä erittäin kulutusta kestävä materiaali vailla vertaansa. Ullmax ostaa villansa ainoastaan toimittajilta jotka takaavat että ”mulesing”-menetelmää ei harjoiteta lampaankasvatuksessa.

Faktaa: Merinovilla on erikoisen pehmeää (Merino on oma lammaslajinsa) johtuen erinoimaisesta kuidusta ja sillä on lämmittäviä ominaisuuksia myös kostuessaan. Litteät saumat, tuotemerkinnät kiinnitetty ulkopuolelle, täysin hajuton. Suosittelemme villanpesuainetta.

Paino: 230 g/m2.
 
 
Woolterry on täydellinen lämmittävä vaate täydentämään muita asusteitamme. Se sopii myös erinomaisesti ulkovaatteeksi.

Faktaa: Suuret, ilmaa eristävät silmukat pehmeästä merinovillasta vaatteen sisäpuolella eristävät ja pitävät lämpöä erittäin hyvin, myös kosteina. Saumat ovat litteät ja tuotelaput ovat vaatteen ulkopuolella. Suositellaan villapesuainetta.

Paino: 315 g/m2.

Ullmax ottaa etäisyyttä merinolampaiden ns. "mulesing"-menetelmästä. Valvomme ostojamme varmistaaksemme että toimittajamme eivät sovella em. menetelmää.
 
   
Sille, että sukkamme myyvät niin hyvin täytyy löytyä jokin selitys. Me ainakin uskomme, että ihmiset viihtyvät niissä ja että he todella välittävät jaloistaan. Panostamme koko ajan sukkien tuotekehittelyyn.

Faktaa: Kaikki sukat on koneellisesti kudottuja ilman häiritseviä saumoja ja niissä on sisäpuolelle ommeltu kokomerkintä. Kanta ja päkiäosa on
vahvistettu.
   
 
  Myyntikonttori: Ullmax Suomi | Erottajankatu 9, 10 600 Tammisaari | Erottajankatu 9, 10 600 Tammisaari | Puh: 0753-252990 | Faksi: 0753-252989 | S-posti: info@ullmax.fi